Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Iloisen tanssin studio - ohjaajat

 

Nimeni on Minna Kauhanen-Castro, ja se on myös yritykseni virallinen toiminimi.

Tanssia olen ohjannut eri puolilla Savoa yli 15 vuotta. Aloitin Itämaisen tanssin ja Bollywoodin ohjaamisella. Latinobic-koulutuksen kävin 2006. Zumba Fitness -ohjaajan lisenssin hankin alkuvuodesta 2010, ja seuraavina vuosina hankin Zumba Gold, Zumba Toning, Zumba Sentao sekä Zumba Kids lisenssit. Booiaka- ja Bailatino-ohjaaja minusta tuli vuosina 2013-14, Lavis-lisenssin hankin 2016 alkuvuodesta. Olen kouluttautunut Jooga-ohjaajaksi, ja suunnitelmissa on perehtyä tähän ihanaan lajiin ja elämäntapaan syvällisemmin tulevina vuosina.

Käyn jatkuvasti koulutuksissa kehittyäkseni niin tanssin harrastajana kuin ohjaajana. Tunneilleni pyrin luomaan rennon hengen huumorin ja tarinoiden avulla. Iloisessa ilmapiirissä oppiminen sujuu kuin tanssi!

 

 

 

 

Iloisen Tanssin Studio tarjoaa tasokkaita tiiviskursseja. Tanssinohjaajamme Eguert Medina  sai komennuksen ulkomaille, mutta kuubalaiset tiiviskurssit saavat jatkoa tulevaisuudessa muiden tanssin ammattilaisten voimin.

Markku Hyvärisen ja Disa Kortelaisen lattareiden tiiviskurssit ovat tuoneet haastetta syksystä 2016 alkaen latinalaisten rytmien harrastajille. Kuopiolaiset ammattilaistanssijat nostavat tanssinharrastuksemme aivan uudelle tasolle! Tervetuloa tammikuusta 2018 pienen tauon jälkeen taas mukaan näille upeille tunneille, tiedossa seuraavaa:

Vuonna 2018 Make kurssittaa noin kerran kuussa lauantaisin, ja Disa ohjaa 4x tiiviskurssin jaksoja torstaisin 11.1. alkaen. 

Disan pilottikurssi to 4.1. klo 17-18.30 (90min, 18e) Satakunnankadulla Varkaudessa. Ilmoittaudu mukaan, ja seuraavana torstaina alkaa 4x 90min kurssi (hinta 60e, kertamaksu 18e, mikäli tilaa on). Kurssi alkaa, jos ilmoittautuneita on 5.1. mennessä riittävä määrä!

Maken tammikuun tiiviskurssi lauantaina 13.1. klo 10.30-12 (90min, 18e). Ilmoittaudu.

llmoittautumiset Minnalle (040-737 7917 tai minna@ilotanssia.fi)

 

Sari Koistinen on liikunnan ammattilainen, joka hallitsee monipuolisesti erilaisten välineiden käytön (kahvakuula, steppilauta, painot, rullat etc). Sari on myös lisenssin omaava Lavis-ohjaaja, joten tanssillisten tuntien ohjaaminen on tuttua. Jooga-ohjaajan koulutuksen Sari kävi vuosina 2015-2016.  Joroisten toimitiloissamme Sari ohjaa suosittuja Rasvanpolttojumppia keskiviikkoisin - Iloisen Tanssin Studiolla nostetaan siis myös lihaskuntoa tehokkaasti erilaisilla tuntikokonaisuuksilla.

Sari Koistisen toiminimi Joroisten Liikuntakeskus toimii samoissa tiloissa Iloisen Tanssin Studion kanssa, ja Sari vastaa hierontapalveluista sekä Personal Trainer -palveluista. Sarin Rasvanpoltto-jumppiin ilmoittautumiset Minnalle, nämä suositut jumpat täyttyvät pian!

 

Ninni Lappi on koulutukseltaan fysioterapeutti. Ninni on nuoresta tytöstä asti vetänyt jumppia laidasta laitaan. Viime vuosina tanssiliikunta on alkanut kiinnostaa yhä vain enemmän liikuntamuotona. Kevätkaudella 2018 Ninni toimii sijaisena mahdollisuuksiensa mukaan, koska päivätöiden ja lapsenhoidon ohella vakitunteihin on vaikea sitoutua.