Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Iloisen tanssin studio - ohjaajat

 

Nimeni on Minna Kauhanen-Castro, ja se on myös yritykseni virallinen toiminimi.

Tanssia olen ohjannut eri puolilla Savoa yli 15 vuotta. Aloitin Itämaisen tanssin ja Bollywoodin ohjaamisella. Latinobic-koulutuksen kävin 2006. Zumba Fitness -ohjaajan lisenssin hankin alkuvuodesta 2010, ja seuraavina vuosina hankin Zumba Gold, Zumba Toning, Zumba Sentao sekä Zumba Kids lisenssit. Booiaka- ja Bailatino-ohjaaja minusta tuli vuosina 2013-14, Lavis-lisenssin hankin 2016 alkuvuodesta. Olen kouluttautunut Jooga-ohjaajaksi, ja suunnitelmissa on perehtyä tähän ihanaan lajiin ja elämäntapaan syvällisemmin tulevina vuosina.

Käyn jatkuvasti koulutuksissa kehittyäkseni niin tanssin harrastajana kuin ohjaajana. Tunneilleni pyrin luomaan rennon hengen huumorin ja tarinoiden avulla. Iloisessa ilmapiirissä oppiminen sujuu kuin tanssi!

 

 

 

 

Iloisen Tanssin Studio tarjoaa tasokkaita tiiviskursseja. Tanssinohjaajamme Eguert Medina  sai komennuksen ulkomaille, mutta kuubalaiset tiiviskurssit saavat jatkoa tulevaisuudessa muiden tanssin ammattilaisten voimin.

Markku Hyvärisen ja Disa Kortelaisen lattareiden tiiviskurssit ovat tuoneet haastetta syksystä 2016 alkaen latinalaisten rytmien harrastajille. Kuopiolaiset ammattilaistanssijat nostavat tanssinharrastuksemme aivan uudelle tasolle! Tervetuloa tammikuusta 2019 Maken upeille Latin Dance -tunneille klo 18-19.30 kurssimuotoisesti (10x 90min).

Vuonna 2018 tutustuimme myös kuubalaiseen Barbaro Riberaan, joka ohjasi salsa-tunteja muutamana päivänä Studiolla. Toivottavasti saamme nauttia Barbaron ohjauksesta keväällä 2019 tiiviskurssimuotoisena.