Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

                                                

ZUMBA® on iki-suosikki Iloisen Tanssin Studiolla!
Säännöllinen Zumba-tunneilla käyminen kohottaa kuntoa ja vahvistaa monipuolisesti lihaksia. Zumba® soveltuu kaikille, askelkuviot ovat yksinkertaisia ja toistoja on paljon. Vauhdikkailla tunneilla hiki lentää!

Mukaan tunneille voit tulla milloin vain. Zumba-tunneilla nautitaan mahtavasta musiikista, vaihtelevista tansseista helpoin askelin ja railakkaasta meiningistä - bailaamisesta!
Zumba-tunnit Varkaudessa keväällä 2018 tunnit maanantaisin klo 17-18 Satakunnankadun tiloissamme. Joroisissa Koskentie 7 tiloissa tiistaisin klo 17.30.
 
Zumba Gold® on tarkoitettu kunnonkohotuksen vasta-alkajalle tai vaikkapa senioreille. Tahti on hiukan rauhallisempi, hypyt ja rajut liikkeet on jätetty pois, mutta musiikkina ovat samat valloittavat lattarirytmit ja tanssin ilo on kaikilla Zumba-tunneilla sama! Talvella 2018 tiistaisin Liikuntatalon peilisalissa klo 12-13 Varkaudessa.
 
Zumba Toning® -tunneilla ovat mukana tanssittaessa pienet käsipainot. Toning-tunti on lihaskuntopainotteinen, tehokas Zumba-tunti, tietysti vauhdikkaan lattarimusiikin siivittämänä. 
 
Zumba Step® tulossa kurssitarjottimelle tammikuun lopussa, ohjaaja kouluttautuu tammikuun aikana! 
 
Iloisen Tanssin Studion Zumba-tunneista löydät päivitetyt ajat aina KURSSIT JA AIKATAULUT-valikosta.